kultjej.blogg.se

En blogg om allt och ingenting, lite jobb, lite graviditet, lite böcker, lite hund.

V 31

Publicerad 2014-12-27 20:56:38 i Allmänt,

Ny vecka igen, vad fort det går! 
Idag har jag varit så galet trött. Jag vet inte vad de gjort med schemat, jag har tre sexdagarsveckor på raken nu, det blir man sliten av, speciellt när det är julrusch och inventering. Nåja, bara 8 arbetsdagar kvar nu. Skönt, det blir bara tyngre och tyngre. 
 
Bebisen sparkar och bökar som sjutton. Jag fattar inte hur hon ligger, nyss kändes det som en stor knöl på varje sida. Kanske ligger hon på tvären med ryggen mot min rygg, och knölarna var huvud respektive rumpa/ben? Skulle vilja ha röntgenblick. 
Ofta ser jag på utsidan när hon grejar, hela magen rör sig! Jag har försökt tänka på när jag känner henne mest, och kommit fram till att det är 15-16 och 20-21. Kanske för att jag är stilla då? 
 
Det slog mig för några dagar sedan att foglossningen nog är bättre. Jag vet inte om det beror på att jag anstränger mig mindre nu, eller om det kan gå lite upp och ner. 
 
Idag väger jag 73,9 kg. En total uppgång på 14,9 kg då? Ja, så kan det gå. 

Om

Min profilbild

Karolina

Bor med sambo och hund (rhodesian ridgeback) i lägenhet i liten mellansvensk stad. Om allt går som det ska blir vi föräldrar i Mars. Känns crazy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela